Maak kennis met

Uw maaltijd onze zorg

even voorstellen...

Uw Maaltijd onze Zorg is een Stichting die is opgericht om er voor te zorgen dat iedereen in Scherpenzeel, Renswoude en nabije omgeving dagelijks van een lekkere en gezonde maaltijd kan genieten.

Onze doelgroep zijn ouderen en mensen met een beperking, die vaak niet in staat zijn zelf boodschappen te doen en/of een maaltijd te koken. Maar ook iemand die door omstandigheden tijdelijk problemen heeft met de maaltijdvoorziening, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, kan een beroep op ons doen. Wij werken hiervoor samen met FoodConnect, de leverancier van onze maaltijden

Metha Kroon:
“Ik draag al 15 jaar met heel veel plezier en liefde voor onze ouderen mijn steentje bij om ze te voorzien van een lekkere maaltijd.
En ik ben blij dat te kunnen blijven doen!”

Wil Folmer:
“Ik heb 10 jaar in de thuiszorg met ouderen gewerkt, daarom gaat het welzijn van
ouderen mij zeer aan het hart. Een goede maaltijdvoorziening is van groot belang, ik ben trots dat ik daar onderdeel van mag zijn”.

vrijwilligers

Uw maaltijd onze zorg werkt samen met enthousiaste en toegewijze vrijwilligers. Onze vrijwilligers helpen u graag en staan voor u klaar!

Zij kunnen u ondersteunen bij het invullen van de menulijsten en het in de koelkast zetten van de maaltijden. Indien u niet in staat bent om de maaltijd te verwarmen, komen onze vrijwilligers graag bij u langs om u te helpen.